Jogi tanácsadás/Kapcsolat

JOGI TANÁCSADÁS
IDŐPONTKÉRÉS
KAPCSOLATFELVÉTEL

A jog világában az idő nagyos sok esetben pénzt, és kis túlzással „életet” jelent. Azt ajánlom, hogy amint egy jogi kérdés vagy jogi probléma felmerül, a lehető legrövidebb időn belül forduljanak az adott kérdésben járatos szakemberhez. Kérjenek tőle jogi konzultációt, jogi szakvéleményt a témával kapcsolatban. Sajnos, tapasztalataim szerint, az meglehetősen sok ügyfél csak az utolsó pillanatban, vagy már azt követően fordul ügyvédhez. Ezekben az esetekben már egyáltalán nincs, vagy csak nagyon kevés esély van arra, hogy egy adott ügy az ügyfél számára a lehető legkedvezőbb módon oldódjon meg.

Az ügyvédi-jogi tanácsadás egyszerűnek tűnő, mégis összetett, és nagyon komoly felelősséggel járó ügyvédi tevékenység. Egy ügyvédi tanácsadás magában foglalja bármely, jogi kérdéssel összefüggésben – az eset összes ismert körülményét figyelembe véve – a kialakult helyzetről az ügyfél számára a korrekt jogi tájékoztatás megadását. Ezen túl, a jogszabályok és a bírósági gyakorlat részletes ismertetését, valamint a szükséges és lehetséges cselekvési lehetőségekkel kapcsolatos információk megadását. A korrekt jogi tanácsadás nálam csak olyan kérdésekkel kapcsolatban merülhet fel, amelyekkel összefüggésben rendelkezem biztos és részletes szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal. Ezekre alapozva felelősséggel nyilváníthatok véleményt egy konkrét jogi üggyel kapcsolatban.

A fent írtakra tekintettel, felhívjuk figyelmét, hogy Ügyvédi Irodám jogi tanácsadást elektronikus úton, valamint telefonon egyáltalán nem nyújt. Az ilyen tartalmú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.

A jogi konzultációra kizárólag személyes úton van lehetőség.

Időpont kérés érdekében kérjük hívja a:

+36 20 520 6828-as mobilszámot

Hétfő-péntek 09.15 órától du. 12.45 óráig.

Vagy írjon részünkre megkeresést a law@jurisproxy.com e-mail címre.

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a jogi tanácsadás díjköteles!

Díja: 200 Euró/óra,

Az Ön által igényelt időpontot csak és kizárólag abban az esetben tartjuk fent az Ön részére, s igazoljuk azt írásban vissza, amennyiben a díjtétel 50%-át azaz 100 Eurót előzetesen megfizeti az Ügyvédi Iroda

Duna Takarékbanknál vezetett IBAN: HU83 58600283-17105097-00000000 számú euró elszámolási számlájára.

Kérjük, ennek tudatában szíveskedjenek csak időpontot kérni!

Ennek oka a rendkívül sok olyan jellegű időpontfoglalás, amellyel a bejelentkezők végül mégsem éltek.

A tanácsadás fennmaradó 100 Eurós díja a tanácsadást követően a helyszínen készpénzben fizetendő. Banki terminállal nem rendelkezünk, ezért bankkártyás fizetést sajnos nem tudunk elfogadni.

Megértését köszönjük.

    A jogi tanácsadásért csak abban az esetben kell a 200 eurós ügyvédi díjat megfizetni, ha egyéb jogi szolgáltatást nem vesz igénybe. Tehát csupán tanácsadást kér. A tanácsadás ebben az esetben is minden részletre kiterjed, azonban okiratszerkesztést vagy egyéb beadványt nem foglal magában.

    Gyakori, hogy az ügyfél kezdetben csupán csak jogi tanácsadást kíván igénybe venni, majd utóbb ugyanabban az ügyben egyéb jogi szolgáltatást is. Ilyenkor a korábban általa a tanácsadásért megfizetett ügyvédi díj – amennyiben az a tanácsadás témájával teljesen összefüggő és 3 hónapon belül történt – beépül a későbbi megbízási díjba. Nem fog tehát elveszni, hanem a végső ügyvédi munkadíj ennek megfelelően csökken.