Irodánk

Dr. Zsédely Andrea ügyvéd Győr, Dr. Zsédely Andrea, ügyvéd Győr, Győr ügyvéd, győri ügyvéd

Ügyvédi Irodám mind a vidéki, mind a külföldi partnerei részére, s nem utolsó sorban , a győri ügyfelek számára is jól megközelíthető helyen, a vidéki buszpályaudvartól hozzávetőlegesen 500 méterre , a Városi Rendőrkapitánysággal szemben, a Zrínyi utca 23. szám alatti társasház I. emeletén található.

Munkatársaimmal együtt, elegáns, magas színvonalú, minden igényt kielégítő környezetű, és infrastruktúrájú, recepcióval, váróval, két tárgyalóteremmel felszerelt klimatizált irodánkban, , a társasház előtt található, az ügyfelek részére fenntartott ingyenes parkoló biztosításával várjuk ügyfeleink megtisztelő megkeresését.

Dr Zsédely Andrea irodavezető ügyvéd

Dr. Zsédely Andrea ügyvéd Győr, Dr. Zsédely Andrea, ügyvéd Győr, Győr ügyvéd, győri ügyvéd

  • ELTE BGF pszichológia szakon szereztem alapdiplomámat
  • Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán nappali tagozat, Cum laude eredménnyel végeztem 1996 ban , pénzügykutató ösztöndíjjal.
  • Diplomamunkám: „A bírói szubjektum szerepe az igazságszolgáltatásban” egyetemi dicséretben részesült.
  • ELTE Társasági szakjogász posztgraduális képzése során szereztem társasági szakjogászi képesítésemet, majd ezt követően számviteli gyakorlatomat és végzettségemet 2006- ban
  • szakterületem Polgári- társasági-gazdasági jog.

2020 óta Nemzetközi volumenű , határon átnyúló jogi ügyek eseti és állandó képviseletével is foglalkozom, így pl a Belgiumban élő magyarok jogi segítségét helyi szinten is ellátom.

Belgiumi Ügyvédi Irodánk helyileg BE 3270 Scepeheuvel-Zichem IJzelaand 26 szám alatt található.

Irodám évtizedek óta látja el nagy múltú, kiemelkedő prosperitással rendelkező magyar, és külföldi tulajdonú gazdasági társaságok állandó jogi képviseletét, az ország teljes területén és határokon átívelő nemzetközi kapcsolatok kontextusában is.

Feladataink közé tartozik több építőipari- beruházó, kereskedelmi- szállítmányozási projekt jogi megvalósítása, levezetése is.

Vezető ügyvédként a szakmaiságon és a precizitáson kívül mindig is a komplexitásra és a maximalizmusra törekedetem és törekszem ma is az Ügyvédi Irodám szolgáltatásainak körét, és színvonalát illetően.

Német nyelvvizsgával, angol társalgási szintű nyelvtudással rendelkezem.

Varga Réka irodavezető, jogi asszisztens

ügyvédi iroda győr, győri ügyvédi iroda, ügyvédi iroda, jogi tanácsadás, jogi tanácsadás Győr

Jogi asszisztensi főiskolai képesítését 2013-ban szerezte

Nyelvtudása: angol

ÜGYFÉLFOGADÁS

Hétfő – Csütörtök
9.00 – 16 óráig

Péntek
9.00-13 óráig

Szombat – Vasárnap ZÁRVA